PC

Squadron 42- pogledajte 1 sat pre-alpha gejmpleja

Singlplejer kampanja za Star Citizen, Squadron 42, je još uvek daleko od izlaska(kao i sama igra) ali su nam developeri iz studija Cloud Imperum Games pripremili čitav sat gejmpleja.

Ovaj video predstavlja odličnu demonstraciju veličine i šarenolikosti igre, gde se u početku glavni karakter šeta po brodu, a potom stupa u misiju spasavanja na napuštenoj stanici. Tokom sat vremena možemo videti i delove sa istraživanjem, napucavanjem, borbama svemirskim letelicama i šunjanjem.

Grafički igra izgleda veoma impresivno, glasova gluma nije loša, ali se vidi da je igra i dalje u ranoj alfa fazi, pogotovu po “seckanju” odnosno padu frejmrejta i izveštačenim animacijama.

Podsećamo vas da je Crytek nedavno tužio Cloud Imperium Games zbog kršenja ugovora i autorskih prava, iako sada Star Citizen koristi Amazonov grafički endžin, Lumberyard.

U Squadron 42 se pojavljuje Mark Hamil, zvezda Star Wars filmova, kojeg smo mogli videti kako se ponaša pomalo bezobrazno prema glavnom protagoisti u videu ispod(posredstvom IGN-a).

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top