Vesti

Steam više ne prihvata Bitcoin kao metod plaćanja

Ako ste vašu mašinu koristili za besomučno rudarenje najpopularnije kriptovalute samo kako bi kupovali video igre sa Steama, moraćemo da vas razočaramo pošto je Valve više ne prihvata Bitcoin kao opciju za plaćanje.

Uzrok ovome su ogromne naknade za transakciju bitkoina kao i skorašnja nestabilnost u vrednosti, koja je nedavno dostigla vrednost od čak 15,000 dolara za samo jedan Bitcoin. Što je Valve i izneo u javnost.

“U prethodnim mesecima vidimo veliku nestabilnost u vrednosti Bitcoina i značajno povećanje naknada za transakciju istih. Na primer, naknada za transakciju koja se naplaćuje potrošaću od strane Bitcoin mreže je neverovatnih 20 dolara, dok je kada smo je uveli bila 0.20$. Ove naknade rezultiraju u nerazumno visokim cenama za kupovinu igrača ako se koristi ova valuta, što postaje još veći problem kada vrednost ove kriptovalute drastično opadne”.

Kako se vam čini odluka od strane Valvea, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top