PC

Stiže nam World War Z igra

World War Z nakon velikog komercijalnog uspeha na filmskim platnima dolazi i u vidu video igre, na kojoj rade Paramount i Saber Interactive, koji nam je već poznat po igri Quake Champions.

Kako Saber Interactive iznosi, World War Z će biti co-op igra za do 4 igrača i donosi kampanju sa akcentom na “jedinstvene priče preživelih i misije u svim delovima planete, uključujući Njujork, Moskvu i Jerusalem. Koristite zamke, barijere i okruženje strateški kako bi ostali živi dok u isto vreme puštate oluju metaka sa raznim oružjem na horde i horde zombija.”

Po trejleru vidimo da nas očekuje iskustvo koje smo videli na u filmu, kao što je masa zombija koja se gomila kako bi doprela do vrha zgrade.

“Ako Valve ne želi da napravi Left 4 Dead 3 neko drugi će”, kaže jedan od komentara na Redditu i mi se u potpunosti slažemo.

World War Z uskoro izlazi za PC, Playstation 4 i Xbox One, ali nije poznato kad.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top