PLAY! ; PLAY! Zine

The Division možda dobija nastavak

The Division, mračna pucačina koja je ove godine stekla veliku popularnost zahvaljujući obilnim i besplatnim paketima sadržaja, bi u narednim godinama mogla dobiti nastavak, prema rečima Dejvida Polfelda, generalnog direktora studija Massive Entertainment koje u vlasništvu Ubisofta.

Dejvid je u intervjuu za IGN govorio posvećenosti i nastavku podrške za The Division, ali je i naglasio mogućnost nastavka: “Mislim da je to divan, divan brend sa mnogo potencijalnih priča u njemu. Postoji mnogo stvari koje nismo uradili u The Division 1 koje su zanimljive za sam brend. Mislim da ima mnogo prostora za nastavak koji je izvan održavanja The Division onlajn. Ali sada ne mogu da otkrivam previše detalja.”

Nastavak Divisiona, ako se desi, bismo verovatno videli tek nakon izlaska nove igre kompanije Ubisoft po filmu Avatar, za koju je zadužen studio Massive.

The Division je od 1.4 verzije počeo privlačiti sve veću bazu igrača, koja je i glavni razlog za nastavak aktivne podrške, za šta su donekle bili važni i vikendi besplatnog igranja. Početkom decembra je stigao i veliki 1.8 apdejt koji je igru značajno približio onoj koju su “developeri želeli da kreiraju i kojoj su se igrači nadali na izlasku”, koji je bio marta 2016. godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!