PC

The Resistance – prvi najavljeni DLC za Call of Duty WWII

Sledgehammer Games je najavio prvu ekspanziju u niza za najnoviju pucačinu u popularnom serijalu, Call of Duty WWII, koja će nositi naziv The Resistance i donosi dosta novog sadržaja u vidu novih mapa, novu War mod misiju i novi Zombi mod.

DLC donosi čak tri nove mape: Anthropoid mapa poseduje reku koja je deli na dva dela sa otvorenim prostorom odličnim za snajpere; Occupation je rimejk mape iz CoD: MW 3, zvane Resistance, i poseduje dugačke ulice sa obližnjim kućama; Valkyrie je mapa inspirisana Hitlerovim bunkerom na istočnom frontu.

Nova War Mode misija je operacija Intercept, gde je potrebno osloboditi zarobljene saveznike i uništiti neprijateljsku opremu za komunikaciju. Dok The Darkest Shore predstavlja novo poglavlje u sukobu sa živim mrtvacima, a igrače očekuje još i mnoštvo sakrivenih tajni.

The Resistance će postati dostupan od 30. januara, dok će nešto kasnije doći i na ostale platforme.

CoD WWII je veliki uspeh za Activision i Sledgehammer Games, pošto je nedavno objavljeno da je igra zaradila preko milijardu dolara u prodaji od izlaska, 3. novembra, što je čini jednom od najbolje prodavanih igara na konzolama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top