PLAY! ; PLAY! Zine

Zimska čarolija stigla u Overwatch

Decembar je već daleko odmakao, što znači da je vreme za početak prelepog sezonskog događaja u mnogim multiplejer igrama, prva od njih je Overwatch u kojoj će zimska čarolija trajati do 2. januara.

Igrači imaju prilike da igraju prošlogodišnji brawl mod, Snowball Offensive, ali i potpuno novi, Yeti Hunt, gde se pet igrača kao Mei bore protiv Jetija, u ovom slučaju Winstona. Kako bi Jeti pobedio potrebno je svakog lovca eliminiše po pet puta, dok oni njega moraju samo jednom kako bi pobedili, ali Winston je znatno jači nego uobičajeno, zato što ima povećano zdravlje i oklop, a širom snežne Nepal Village mape su rasuti paketići koje on sakuplja kako bi punio ultimate sposobnost.

Kao deo ovog događaja pred igračima je preko 150 predmeta za osvajanje i kupovinu sa potpuno novim, tematskim, skinovima i onim od prošle godine. Novi legendary skinovi koštaju 3000 kredita, epic 750, rare 225 i common 75 kredita, a prošlogodišnji legendarni koštaju samo 1000 kredita, dok su ostali po 250, 75 i 25 kredita.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!