PC

Anthem odložen za početak 2019. godine

Anthem nam je zvanično predstavljen na prošlogodišnjem E3 sajmu kada je kompanija Electronic Arts iznela da igru možemo očekivati od strane studija Bioware na jesen 2018. godine, ali je sada došlo do pomeranja njenog datuma na početak 2019. godine.

Prema izvoru bliskom portalu Kotaku, prvobitni okvir izlaska nije bio uopšte realističan, kao i da smo i dalje daleko od tačnog datuma. Mogući razlog za odlaganje jeste veliki pritisak od strane publike i veoma pogrešne politike koje vodi EA sa agresivnim guranjem mikrotransakcija i monetizacijom, sa kojima su upropastili Star Wars: Battlefront 2.

Kako kotaku dalje navodi, ova igra, koja je u razvoju još od 2012. godine, mora izaći do najkasnije do marta 2019. godine, zato što to ujedno predstavlja i kraj fiskalne godine.

O Anthemu nema mnogo detalja, poznato je samo da se radnja odvija u dalekoj budućnosti gde ljudi žive u zidovima zaštićeni od čudovišta, a na igračima u co-opu je da u spoljašnjem svetu rešavaju razne misije.

Pre samog izlaska igre će postojati i period beta testiranja igre, što je potvrđeno još u septembru, kada ćemo imati prilike da saznamo više detalja.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top