PLAY! ; PLAY! Zine

Anthem odložen za početak 2019. godine

Anthem nam je zvanično predstavljen na prošlogodišnjem E3 sajmu kada je kompanija Electronic Arts iznela da igru možemo očekivati od strane studija Bioware na jesen 2018. godine, ali je sada došlo do pomeranja njenog datuma na početak 2019. godine.

Prema izvoru bliskom portalu Kotaku, prvobitni okvir izlaska nije bio uopšte realističan, kao i da smo i dalje daleko od tačnog datuma. Mogući razlog za odlaganje jeste veliki pritisak od strane publike i veoma pogrešne politike koje vodi EA sa agresivnim guranjem mikrotransakcija i monetizacijom, sa kojima su upropastili Star Wars: Battlefront 2.

Kako kotaku dalje navodi, ova igra, koja je u razvoju još od 2012. godine, mora izaći do najkasnije do marta 2019. godine, zato što to ujedno predstavlja i kraj fiskalne godine.

O Anthemu nema mnogo detalja, poznato je samo da se radnja odvija u dalekoj budućnosti gde ljudi žive u zidovima zaštićeni od čudovišta, a na igračima u co-opu je da u spoljašnjem svetu rešavaju razne misije.

Pre samog izlaska igre će postojati i period beta testiranja igre, što je potvrđeno još u septembru, kada ćemo imati prilike da saznamo više detalja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!