Nintendo Switch

Dark Souls 1 dobija remastered izdanje!

Verovatno najveća vest ovog dana jeste da čuveni Dark Souls, odnosno prva igra u triolgiji, dobija svoje remasterovano izdanje za PC, kao i za sve aktuelne konzole ove generacije – PS4, Xbox One i Switch!

Ovaj legendarni RPG iz 2011. godine važi za jednu od najtežih igara ikada, po kojoj su teške igre generalno počele da se nazivaju “Souls-like”. Dark Souls Remastered je planiran za ovu godinu, tačnije 25. mart.

Radiće u 60FPS, imaće FullHD grafiku (1080p umesto 720p, koliko je bio 2001. godine) i kvalitet tekstura optimizovan po modernim standardima, dok će na odgovarajućim platformama rezolucija moći da ide i do 4k.

Osim toga, ovo će biti prva igra u čitavom serijalu koja će imati posvećene multiplejer servere, a ne p2p, što je svakako za pohvalu, a podržavaće do 6 igrača u mp, umesto 4 iz originalne verzije.

Na kraju, samo za prave sladokuse i kolekcionare, najavljena je i Darks Souls Trilogy Box set, koji možete videti ispod, i koji pored remastera originala, sadrži i drugi i treći deo sa svim dodacima, kao i razne druge stvarčice u kojima će fanovi uživati.

 

 

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top