PC

Fortnite: Battle Royale sledeće nedelje dobija nove lokacije na mapi

Developeri iz studija Epic Games će naredne nedelje u svoju sve popularniju multiplejer igru, Fortnite: Battle Royale, doneti veliki apdejt u vidu potpuno novih lokacija na mapi, sa različitim temama, ali će nažalost ukloniti SVE đakonije kojem su igrači prikupljali tokom novogodišnjih praznika.

Epic Games će dodati potpuno nove tačke interesa koje će obilovati kutijama sa oružjem, kao što je grad sa dosta visokim zgradama koji će se naći na zapadnoj strani mape, a tu je i auto otpad. Takođe, određeni delovi mape, kao što su močvara i planina, su dorađeni da izgledaju više u skladu sa svojim imenom i da se izdvajaju od ostatka lokacija.

Razlog za uklanjanje svih sezonskih predmeta leži u tome što bi sa novim lokacijama i većim brojem “škrinja” postojalo previše retkog oružja, a developeri žele da je ono jednako raspoređeno na svim delovima mape, a i sami praznici su već prošli.

Kako se vama čine ove novine, recite nam u komentarima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top