PC

Fortnite BR dostigao 2 miliona igrača u jednom trenutku

Fortnite sa svojim besplatnim Battle Royale modom predstavlja zanimljivu i veoma popularnu alternativu PUBG fenomenu, o čemu najbolje govori podatak da je nedavno dostignuta cifra od čak 2 miliona igrača u jednom trenutku, dok ukupno ima preko 40 miliona igrača kroz sve tri platforme(PC, PS4 i XOne).

Ovaj rekord dolazi nakon tačno 100 dana od izlaska Fortnite: Battle Royale moda, za šta je Epic Games na Twitteru pružio zanimljivu statistiku.

Tokom prethodnog perioda gomila varalica je banovana iz igre, a redovno su stizala ažuriranja sa brojnim kozmetičkim dodacima, kao što su rakete na kojima se može surfovati, a imali smo prilike da zaigramo dva vremenski ograničena moda, 50 na 50 borbe i one sa prigušivačima.

Za budućnost Epic Games ne planira novu mapu već će doneti izmene na postojećoj, dodavanjem novih lokacija i plasiranjem većeg broja kutija sa oružjem i opremom.

Da li ste vi imali prilike da zaigrate Fortnite, kako se vama čini?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top