PC

Ghost Recon Wildland dobija loot kutije, ali samo u kozmetičke svrhe

Kompanija Ubisoft je poznata pre svega što svim svojim novijim igrama nakon izlaska pruža veliku podršku redovnim dodavanjem apdejtova sa novim sadržajem, a sada se među novinama našle i loot kutije što mnogi fanovi i ne dočekuju sa oduševljenjem.

One nose naziv Battle Crates, i, kako je istaknuto u objavi, posedovaće samo predmete kozmetičke prirode. Oni se dele u dve grupe Spec Ops, za kampanju i co-op mod, i Ghost War, za istoimeni mod igranja.

U Ghost War kutijama će se naći i egzotična oružja, ona koja se već nalaze u igri ali sada sa drugačijim izgledom, a tu su još i predmeti za kastomizaciju i skinovi za karaktere.

Ove kutije je moguće kupiti u prodavnici za 400 kredita i dobijaju se tri predmeta, a jako dobra stvar je to što od ukupno 200 predmeta, koliko ih ima u kutijama, neće biti moguće dobijanje duplikata.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top