PLAY! ; PLAY! Zine

God of War neće imati sezonsku propusnicu

Producent Cory Barlog, je sa fanovima podelio, u današnjim vremenima veoma pozitivnu vest, da najnovija igra u God of War serijalu neće imati sezonsku propusnicu.

Izostanak sezonske propusnice nije jedina stvar kojom nas je Barlog obradovao, zato što je u nastavku tvita izneo da je ponovo prešao nadolazeću Playstation ekskluzivu i da je iskustvo ponovo bilo fantastično.

Nažalost, za dodatne informacije o samoj priči ćemo morati da sa sačekamo dok ne izađe sama igra. ali na osnovu ranijih gejmpej isečaka znamo da bradati Kratos kao pratnju ima svog sina, a glavno oružje za komadanje nodijiskih božanstava je sada ratna sekira sa dodatnim sposobnostima.

Ponovno igranje ovog producenta znači da je igra dosta poodmakla u razvoju i da je možemo očekivati u planiranom periodu za izlazak, a to je tokom prvog kvartala ove godine.

Ovo je veoma lepa stvar koja dodatno potvrđuje da se studio Santa Monica iako serijal vodi u novom smeru, vraća korenima po pitanju “tehničkih” detalja, pošto će u odnosu na prethodnu igru u serijali biti isključivo singlplejer igra, bez ikakvih multiplejer dodataka.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!