Nintendo Switch

Gods & Glory, novi besplatni sadržaj za Hollow Knight

Studio Team Cherry ne prestaje da nas odušavljava sa svojim sjajnim Metroidvania hitom Hollow Knight.

Nakon skoro godinu dana od izlaska igre, igrači pred sobom dobijaju i treći potpuno besplatni paket novog sadržaja. Tako je, nije plaćeni DLC, nije ekspanzija koju morate kupiti, nisu mikrotransakcije. Potpuno besplatno postaje deo igre koju ste već kupili.

Autori tako ispunjavaju ono što su i obećali 2014. na Kickstarteru, kada su radili kampanju za prikupljanje sredstva na izradi ove igre, a to je da će sav obećani sadržaj koji ne stigne sa lansiranjem glavne igre, kasnije biti dodat potpuno besplatno.

Ovaj treći paket sadržaja se zove Gods & Glory, i donosi novog karaktera The Godseeker, i sa njime i potpuno novi Quest u priči, kao i gomilu novih boss borbi. Osim toga, tu je i nova muzika, novi Charmovi, ali i novi mod igre, New Game+, koji vam omogućava nove izazove jednom kada igru pređete u potpunosti.

Gods & Glory još nema tačan datum kad nam stiže, ali bi trebalo da to bude vrlo uskoro, možda već za godišnjicu igre ovog februara. Pogledajte promo trejler:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top