PC

I besplatna hero pucačina, Paladins, dobija battle royale mod

Svako je tokom prošle godine čuo barem za jednu igru Battle Royale žanra, među kojima je najpopularniji PlayerUnknown’s Battlegrounds(PUBG) koji je nedavno zabeležio preko 3 miliona igrača u jednom trenutku. A za deo kolača bore se i brojni drugi studiji i izdavači sa igrama kao što je Fortnite, Warface, Dying Light, i drugi.

Ovom trendu se pridružuje i studio Hi-Rez sa svojom besplatnom hero pucačinom, Paladins, za koju je najavljen Battlegrounds mod igranja za 100 igrača na mapi 300 puta većoj od standardne Paladins mape, i predstavlja savršenu mešavinu borbi vođenih sposobnostima sa elementima preživljavanja.

Svaki meč će biti vremenski ograničen na 20 minuta sa mapom koja će se konstantno skupljati, a igrači će za to vreme morati da se udruže kako bi što duže preživeli uz nalaženje oružja i drugih dodataka.

Paladins: Battleground će se pojaviti u narednom periodu, a pre njega Paladine očekuje novi heroj(35. po redu), Modži i prijatelji, i sasvim novi mod igranja, Team Deathmatch, u kojem pobeđuje prvi tim koji dostigne 40 ubistva. Sve ovo je dostupno za igranje na test serverima kao OB 65 zakrpa, a kako  izgledaju možete pogledati ispod:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top