PC

Igrajte Darwin Project, novu battle royale igru, besplatno tokom vikenda

Najnovija igra u veoma popularnom battle royale maniru koja igra poseduje i neke jednistvene elemente za isticanje od drugih konkurenata, Darwin Project, je tokom vikenda besplatna na Steamu i dostupna za probu.

Igra je smeštena u surovom zimskom krajoliku Stenovitih planina, gde se 10 učesnika bori za život i protiv smrzavanja. Tragovi u snegu omogućavaju pronalazak suparnika, a takođe postoji i blaži pristup koji zahteva postavljanje zamki. Pošto je u pitanju zaplet sličan nekim rijaliti emisijama, jedan od igrača preuzima ulogu producenta i samim tim i kontrolu nad arenom, tako što može menjati uslove na njoj, bacati bombe i još dosta toga.

Sem promocije igre, jedan od razloga za održavanje besplatnog vikenda je testiranje novog sistema – Live Spectator Interactions – koja gore spomenutor “producenta” pretvara u most između publike koja prati mečeve na nekoj platformi za strimovanje(trenutno samo Mixer) i boraca u areni. Publika može glasati koji će od igrača dobiti paket sa zdravljem ili čija će lokaciji biti otkrivena ostalima ili pak na kojoj će oblasti u areni pasti nuklearna bomba.

Vikend besplatnog igranja se održava preko Steama i trajaće do ponedeljka, 22. januara, u 6 sati ujutru.

Koncept igre deluje veoma interesantno  i za svaku pohvalu je videti da razvojni tim iz studija Scavengers misli i na one koji više žele da gledaju nego da igraju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top