PC

Iron Harvest mora da traži pomoć Kickstartera kako bi posedovao singlplejer kampanju

Iron Harvest, strategija u realnom vremenu sa radnjom smeštenom u alternativnom periodu nakon 1920. godine, će morati da se okrene fanovima i finansiranju putem Kickstartera, kako bi developeri imali dovoljno sredstava za izradu singlplejer kampanje.

Idejni tvorac ove igre, Jakub Rozalski, da za sad rad funkcioniše po planiranom, ali da je on zainteresovan da izradu singlplejer kampanje sa jako dobrom pričom, ali su svi potencijalni investitori zainteresovani samo za multiplejer, i samim tim monetizaciju, dok ih mod za jednog igrača ne interesuje.

“Uvek sam bio više zainteresovan za singplejer kampanju i dobro pripovedanje, nego za multiplejer. Jako bih želeo da vam pružim više priča iz mog sveta 1920. godine. Ali je većina investitora zainteresovana samo za multiplejer igru.” izjavio je Jakub.

Iz tog razloga on i studio KING Art Games razmišljaju o pokretanju Kickstarter kampanje, kako bi stekli sredstva za rad i tako ostali u potpunosti nezavisni i pratili svoju viziju.

Kako bi im ovo finansiranje što bolje prošlo, pripremljen je upitnik, koji možete(ako želite, naravno) popuniti i dati vaše predloge. Upitnik se nalazi na ovom linku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top