PLAY! ; PLAY! Zine

John Cena u Duke Nukem filmu?

Iako je Duke Nukem serijal pomalo zaboravljen, neko u Holivudu uveliko priprema filmsku adaptaciju ovih kultnih igara, a internetom kruže glasine da će se u glavnoj ulozi pojaviti popularni rvač i glumac – Džon Sina(John Cena).

Kako Hollywood Reporter javlja,  Sina je trenutno u pregovorima sa Paramountom za ulogu Duke Nukema. Film još uvek nema režisera i pisca, ali je poznato da će na njemu raditi kompanija Platinum Dunes, vođena od strane Majkla Beja, koja nam je donela horor filmove The Purge, Petak 13. i druge.

Duke Nukem se kao karakter pojavio davne 1991. godine, u istoimenoj igri, razvijenoj od strane studija Apogee Software. On je slavu i prepoznatljivost stekao zbog svoje uloge tradicionalnog superheroja, mišićavog i agresivnog, a veliki ego mu u igrama služi i kao štit, a mnogi ga prepoznaju i po frazi “I have come here to chew bubble gum and kick ass. And I’m all out of bubble gum.”. Djuk je uglavnom na sebe preuzima posao zaštite planete od invazije vanzemaljaca, poslednji put smo ga videli 2011. u igri Duke Nukem Forever, pod pokroviteljstvom kompanije Gearbox, koja trenutno drži franšizu.

Šta vi mislite, da li je ovaj rvač dobar izbor za ulogu legendarnog heroja?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!