PC

Kako je PUBG izgledao pre 4 godine

PlayerUnknown’s Battlegrounds je u decembru dobio 1.0 verziju, pre toga je 9 meseci proveo kao Early Access naslov, a pre toga je nekoliko godina rađeno na njemu dok je bio skriven od očiju javnosti.

Na to je kreator ovog fenomena, Brendan “PlayerUnknown” Grin, na Twiteru objavio video kojim je dao uvid u to kako je PUBG izgledao pre 4 godine. Tada su mečevi trajali po 90 minuta i, za razliku od sadašnjih 100, u njima se do poslednjeg preživelog borilo samo 42 igrača.

PUBG je od svog prvo pojavljivanja, u martu prošle godine, stekao neviđenu popularnost sa 27 miliona prodatih kopija i gotovo svakog dana beleži po 3 miliona igrača u jednom trenutku. PUBG je nedavno izašao i za Xbox One konzole, gde je za samo 48 časa prikupio preko milion igrača. Ali PUBG nije doneo veliki profit svog rodnom studiju, Bluehole, već je podstakao i mnoge druge developere i izdavače da kreiraju battle royale modove, kao što je Fortnite, Warface, a nedavno i Paladins.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top