Mobile

Minecraft tokom decembra zabeležio čak 74 miliona aktivnih igrača

Iako izgleda kao da je zaboravljen i potisnut od strane AAA igara i velikih multiplejer hitova(PUBG), Minecraft je i dalje veoma popularan i beleži veliki broj igrača.

Samo u decembru prošle godine ova igra je imala čak 74 miliona aktivnih igrača, dok je ukupan broj prodatih primeraka na svim platformama za koje je izašao 144 miliona, što znači da nešto više od polovine svih igrača i dalje redovno igraju Minecraft.

Da je ovo rekordna cifra od kako je igra ugledala svetlost dana saznajemo od novog šefa Minecraft odeljena u Majkrosoftu, Helen Čiang, putem portala Popsugar: “Nedavno smo postavili novi rekord u decembru vezan za broj aktivnih igrača tokom meseca, sa 74 miliona njih – i to je pravi dokaz da se ljudi vraćaju igri bilo da je kroz nove apdejtve ili sa novim igračima”.

Da li i vi igrate Minecraft?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top