PC

Na novoj Dragon Age igri se vredno radi

Ako ste kojim slučajem imali trunku sumnje u prošlogodišnju izjavu Aleksisa Kenedija, suosnivača igre Sunless Sea, da radi na novoj Dragon Age igri, sada je tu sa potvrdom i izvršni producent serijala, Mark Dera.

Producent je na svom Twitter profilu objavio kako je na putu za Barselonu, gde će čelnicima kompanije Electronic Arts, vlasniku franšiza, prikazati nadolazeću pucačinu – Anthem. U studiju Bioware trenutno rade na obe franšize, ali novu DA igru ćemo videti tek nakon dolaska Anthema, koji je nedavno odložen za početak 2019. godine. Znači imamo i više nego dovoljno vremena da pređemo čitavu trilogiju.

Pored velikog uzbuđenja zbog saznanja da se na novoj Dragon Age igri radi, izjavljeno je da će ona posedovati “live” elemente. Kasnije je u drugom tvitu razjašnjeno da se misli da kreiranje igre za dalje dodavanje priča i nakon samog izlaska i da će ova igra, kao i prethodne, biti fokusirana na narativ i singlplejer.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top