PC

Najavljen Two Point Hospital, duhovni nastavak Theme Hospital

Nakon 20 godina od izlaska kultnog klasika i simulatora poslovanja, Theme Hospital, najavljen je njegov duhovni nastavak u vidu Two Point Hospital, iza kojeg stoji istoimeni studio, sačinjen od developera koji su radili na samom originalu.

Ovde će igrači imati zadatak da izgrade bolnicu i prilagode je svom ukusu, a zatim započnu lečenje pacijenata od svakojakih i otkačenih bolesti. Takođe, postoji mogućnost odabira osoblja i njihovog obučavanja, kao i širenja organizacije i medicinskog znanja.

Pored singplejera, moguća je i saradnja sa ostalim igračima u istraživanjima, ali i takmičenje kroz kompetitivni multiplejer.

Suosnivač studija Two Points, Geri Kar, je izjavio kako je nakon odlaska iz Bullfrog studija(odgovornog za Theme Hospital) i nakon 20 godina gajio ambiciju kao kreiranju ovakvih naslova. “Vrednosti su i dalje iste, humor je važan. Theme Hospital je imao svoj čudni pristup ka žanru simulacija. Nije bio previše ozbiljan, ali je zapravo bio odlična simulacija”, dodao je on.

Two Point Hospital izlazi za PC na jesen ove godine.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top