PC

Night Vision u video igrama i stvarnom životu

Svi smo mi kroz video igre upoznali čuveni najtvižn (Night Vision). U igrama smo se uvek osećali posebno specijalno i moćno kada stavimo te magične naočare, čudo tehnologije koje nam omogućava da vidimo u mraku i iz senke ubijamo one koji nas ne vide.

Ima nečeg moćnog u njima i osećaju da smo pravi “specijalci” kada ih koristimo u igrama, i mnoge igre su se upravo kroz Night Vision i proslavile, recimo ovaj gadžet je neizostavni deo Splinter Sela.

Ipak, koliko je Night Vision realan u video igrama u odnosu na stvarni svet i da li su njegov efekat i njegove mogućnosti realno prenešene iz stvarnog sveta u svet video igara?

Sjajno malo istraživanje na tu temu uradio je Jutjuber OperatorDrewski, koji nam je najpre predstavio kratku istoriju razvoja ove tehnologije i kako ona radi u strvarnom životu, a zatim nas je proveo kroz neke od najpopularnijih gejmin naslova poslednjih 17 godina, koje koriste Night Vision, i analizirao koliko su u tome realni.

Video je odličma prezentacija ove tehnolgije i ukoliko vas ovako nešto zanima, obavezno vam preporučujemo da izdvojite 15-ak minuta i odgledate video:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top