Nintendo Switch

Nintendo predstavio novi… karton?

Japanska kompanija Nintendo je uvek bila poznata po donošenju veoma zanimljivih (da ne kažemo uvrnutih) načina za zabavu, i u tom maniru je sada predstavila sasvim novo interaktivno iskustvo, u vidu Nintendo Labo, igrački koje korisnicima dozvoljavaju da otkriju potpuno nove načine za igranje se prenosivom Switch konzolom.

Nintendo Labo kod kupaca dolazi kao parče kartona (da, dobro ste pročitali) sa označenim mestima za isecanje lako savitljivih delova. Sa tim delovima se može napraviti Toy-Con kao što je klavir, ručice za bicikl, robotsko odelo, štap za pecanje i još toga. Te naprave je potom moguće spojiti sa Nintendo Switch konzolom i avanture na potpuno novi način mogu da počnu.

Na primer, klavir se pravi tako da se na njega mogu umetnuti Joy-Con kontroleri koji detektuju koja je tipka pritisnuta i na osnovu toga proizvode odgovarajući zvuk. Ovo interaktivno iskustvo je najbolje prikazano kroz trejler, koji vas očekuje ispod.

Cena za pojedinačnu igračku nije objavljena, ali je predstavljeno i Variety pakovanje, u kojem su upakovani autić, kuća, štap za pecanje, klavir i motocikl. Ono će na evropsko tržište doći oko 20. aprila sa cenom od 70$.

Kako se vama dopada ova zanimljiva kreacija?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top