Nintendo Switch

Nintendo Switch premašio Wii U po prodatim uređajima za samo 10 meseci!

Nintendo Switch je za jako kratko vreme stekao ogromnu popularnost širom sveta, a to najbolje pokazuje broj prodatih uređaja.

Za ukupno 10 meseci je prodato skoro 15 miliona Switch konzola, 14,86 tačnije, čime je stariji Wii U premašen po broju prodatih uređaja, pošto je on tokom perioda od 5 godina prodat u 13 i po miliona uređaja.

Mesec i po dana ranije, na samom početku praznične sezone, Nintendo je objavio da je ukupno bilo prodato 10 miliona uređaja, što znači da je do sada za jako kratko vreme prodato skoro 5 miliona konzola.

Igre dizajnirane za ovaj uređaj takođe beleže dobru prodaju. Na prvom mestu je Super Mario Odyssey, koji je izašao krajem oktobra, sa preko 9 miliona prodatih kopija, potom sledi Mario Kart 8 Deluxe sa 7.33 miliona i Zelda: Breath of the Wild sa 6.7 miliona.

Switch konzolu krasi i jaka podrška drugih developera koji svoje igre izrađuju ili portuju, kao što je Bayonetta 3, Dark Souls port, Rocket League i mnoge druge. A ta podrška će se nastaviti i u 2018. godini.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top