PC

Novi DLC za Wolfenstein 2 dostupan od danas

Priča o borbi protiv nacista u Wolfenstein II: The New Colossus još uvek nije gotova, već se nastavlja kroz DLC sadržaj, a od danas je dostupna i druga ekspanzija po redu – The Diaries of Agent Silent Death.

Ovde se nastavljaju avanture iz prvog DLC-a, ali sada pratimo bivšeg agenta i plaćenog ubicu Džesiku Valijant, poznatiju po nadimku Tiha Smrt, tako da nas očekuje dosta šunjanja, i eliminacija iz senki kako bi otkrili mračne tajne.

DLC zasebno košta 10€ ili dolazi kao deo sezonske propusnice, koja košta 25€.

Ova ekspanzija je deo Freedom Chronicles, tako da nas očekuje još jedna epizoda, sa nazivom The Amazing Deeds of Captain Wilkins. Ako još uvek niste isprobali Wolfenstein 2 imate priliku da prvu misiju zaigrate potpuno besplatno.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top