PLAY! ; PLAY! Zine

Novi Overwatch heroj u fazi internog testiranja

Svima omiljeni Blizzard za svoju timsku hero pucačinu, Overwatch, već priprema novog heroja, 27. po redu, koji je trenutno u fazi internog testiranja i glavni producent igre, Džef Kaplan, ga je opisao kao “preko potrebnog” i dodao da su se svi koji su imali prilike da igraju sa njim dobro zabavili.

Postojanje novog heroja sa kodnim imenom – Hero 27 – je potvrđeno u videu kojim je razvojni tim čestitao praznike i istakao planove za godinu pred nama:

Kaplan se osvrnuo na prethodni period, na nove heroje, Orisu i Moiru, nove mape, kao i na predstojeću mapu koja predstavlja Blizzardov tematski park. “Blizzard World mapa nije samo prelepa mapa sa gomilom skrivenih detalja, već takođe predstavlja mapu  u kojoj pokušavamo gomilu različitih stvari u pogledu gejmpleja i dizajnu nivoa, zbog čega mislimo da će postati veoma zabavna i kompetitivna mapa.”

Developeri takođe rade na dodatnim mapama, ali je sada trenutno fokus na početku Overwatch lige, kao i na dodavanju raznog tematskog sadržaja, poput Godine psa po lunarnom kalendaru.

Šta vi mislite, šta nam donosi novi heroj?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!