PLAY! ; PLAY! Zine

Novi trejler za God of War otkriva datum izlaska

Amazon je ranije tokom dana otkrio da će God of War izaći 20. aprila, a sada je to i zvanično potvrđeno od samih izdavača uz “Story” trejler.

Trejler predstavlja blagi uvod u zaplet priče koja nas očekuje. Kratos se sada nalazi na novoj teritoriji i dobija drugi šansu kao otac, u trejleru pored čudovišta viđamo još neke karaktere, a kako vam ne bismo otkrili previše – pogledajte trejler.

Kori Barlog, producent igre, je u objavi iskazao kako mu je ovo “omiljeni datum izlaska za igru u čitavoj karijeri”(420???), iako su prethodne igre izlazile samo u martu. Na Playstation Blogu su još otkrivena i ostala izdanja igre pored standardnog. Izdanje za kolekcionare košta 130 dolara i donosi statuu od glavnog protagoniste i njegovog sina u akciji od 9 inča, litografiju, detaljne Huldra Bros figurice, i još dosta toga Tu je i Stone Mason izdanje sa još više stvarčica ali je ono dostupno samo za tržište Severne Amerike.

Za one koji ne žele da izdvoje previše , tu je u digitalno deluks izdanje koje pored same igre za 70$ donosi digitalni strip sa pričom pre dešavanja u novoj igri.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!