PC

Playground Games radi na Fable 4?

Na novoosnovanom forumu za developere, Resert Eri, jedan korisnik, sa nadimkom Klobrille, je imao pristup Majkrosoftovom internom sistemu u kojem developeri skladište svoje projekte.

Klobrille je otkrio poprilično zanimljive detalje, ali ih nije dao gotove, već u vidu liste želja:

“Voleo bih da ponovo posetim Albion. Ime projekta bi bilo Wisdom. Na njemu bi trebalo da radi studio iz Velike Britanije.

Voleo bih da se igram sa Ms. Dark ponovo. Studio Coalition bi definitivno bio od pomoći ako je u pitanju igra iz trećeg lica. Mislim.. Ne samo oni.

Takođe bih voleo da igram Crackdown 3 kampanju u coop-u za 4 igrača.

Voleo bih da igram Forzu sa suncem koje izlazi na Horizontu.

Voleo bih da zaigram Age of Empires 4 uskoro… Ali je izgleda još uvek rano.

Voleo bih da imam veliki broj igrača po sesiji za Xboxovu najveću franšizu.

Siguran sam da Fil(Spencer) voli Mechove.

Sumnjam da ću dobiti nešto za Conker, Banjo ili Crimson Skies u budućnosti.”

Sudeći po ovome, izleda da je pred nama dugoočekivani nastavak Fable serijala, na kojem će raditi studio Playground Games, koji nam je doneo trkački serijal Forza igara, zato što je studio koji je kreirao Fable, Lionhead Games ugašen 2016. godine.

Ono što se ne poklapa jeste da je Playground Games naveo da se radi o potpuno novoj igri, dok sada glasine kruže da je reč o nastavku igre Fable, ali po objavama drugih developera ta dva pojma ponekad znače jedno isto. Za primer ćemo uzeti kada je jedan od zaposlenih u Bethesdi govorio da će objaviti igru za koju se do tada nije čulo, a to je zapravo bio Wolfenstein II za Switch konzole.

Prema curenju informacija vidimo da nas očekuje i nekoliko novih i zanimljivih ekskluziva, kao i novina za igre koje već znamo. Nadamo se da će ovo popraviti brojno stanje sa ekskluzivama, kojih je u prošloj godini bilo jako malo.

Hvala WccfTech.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top