PlayStation 4

Playstation 4 Pro će u Brazilu koštati 935$!

Pro izdanje Playstation 4 konzole u Brazil stiže 19. februara, nešto kasnije nego što je u većini drugih zemalja, i to sa veoma visokom cenom od čak 935 dolara.

Ovo je posledica velikih taksi na uvoz konzola druge opreme za gejming, o kojima smo već čuli 2013. godine, kada se po prvi put pojavio Playstation 4, koji je tamo koštao neverovatnih 1800$.

Nije uopšte biti lako gejmer u Brazilu, pošto su u raspravci na Twitteru mnogi izneli da je prosečna plata samo 290 dolara mesečno. Stanje je veoma slično i sa drugim konzolama i računarima, pošto Xbox One X košta oko 1200 dolara.

Poređenja radi, kod domaćih distributera, kao što su ComputerLand i gameS.rs, PS4 Pro košta 58.000 dinara(oko 600$), što je daleko prihvatljivije nego u najvećoj južnoameričkoj državi.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top