PLAY! ; PLAY! Zine

Pridružite se Play!Zine ekipi kao video editor!

U novoj godini i Play!Zine ulazi sa novim planovima i željama da stalno napredujemo.

Jedna od oblasti koju smo u poslednje vreme svakako zapostavili jeste video sadržaj na našem Youtube kanalu, gde smo ranije bili dosta aktivniji.

Zato nam možda trebate baš Vi! Želite da budete u redakciji jednog od najboljih domaćih gejming časopisa, Play!Zine?

Ukoliko se odlično snalazite u okruženjima kao što su Adobe Premiere i Vegas Pro, umete da radite od bazičnih do naprednih stvari, kako što se tiče obrade sirovih snimaka, tako i montiranja kompleksnijih projekata, onda ste prva osoba za nas.

Pozicija bi sa jedne strane obuhvatala samostalno osmišljavanje i kreiranje video sadržaja na dnevnom i nedeljnom nivou u skladu sa tematikom portala RUR Esports i Play!Zine, a sa druge strane obavljane određenih zadataka u skladu sa aktuelnim potrebama ovih portala, takođe u oblasti video editinga.

Takođe, potrebno je da osoba odlično poznaje i tehnike strimovanja i kompleksnijih postavki u OBS-u, jer bi po potrebi bila i deo tima koji realizuje održavanje turnira, kao deo režije strima.

Ukoliko vam se sviđa ova ideja i želite da postanete deo našeg tima, javite nam se na mejl redakcija@play-zine.com sa jednim test snimkom gde biste nam pokazali vašu veštinu editovanja i šta sve umete. Naslov mejla da bude “Konkurs za video editora” i pored priloženog test snimka treba da sadrži osnovnu biografiju i možda još neke zanimljivosti koje želite da pomenete usput.

Snimak može da bude bilo kakve gejming tematike (prvi utisci neke igre, video recenzija, predstavljanje nečega, top x liste…) i potrebno je takođe da se u njemu čujete i vi, odnosno da čitate pripremljeni tekst koji je deo test snimka.

Najbolji kandidati će zatim dobiti neke zadatke kako bi videli kako se tu snalaze i zatim ćemo se sa pogodnim kandidatima dogovoriti oko detalja, kao što je i to da li žele da rade iz naše redakcije ili od kuće ukoliko im tako više odgovara.

Srećno svima!

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!