PC

Producent igre Vampyr: “Vampiri su jedinstveni u odnosu na druga fiktivna stvorenja”

Kao što je najavljeno tokom prošle nedelje, predstavljena je i prva epizoda mini web-serije kroz koji dobijamo nove informacije o nadolazećoj igri Vampyr direktno od razvojnog tima iz Dontnod studija, od kojih smo dobili fantastični Life is Strange serijal.

Prvenac nosi naziv “Making Monsters” i kroz manje od 5 minuta su developeri iskazali šta im je pružilo inspiraciju da igru smeste u period 20-ih godina prošlog veka i da glavni karakter bude upravo krvožedni vampir, kao i par isečaka iz same igre.

“Ono što mi je zanimljivo kod vampira jeste to da su oni, u odnosu na druga fiktivna stvorenja(popurt vukodlaka), svesni svoje prirode kao vampira. Oni su inteligentni. Za mene je posebno intrigantno to što moralne odluke i dilemu možemo iskoristiti kod ovakvih stvorenja” istakao je producent igre, Filip Moro, i kasnije je dodao da Vampyr spada AA kategoriju sa srednjim budžetom, kao što je prošlogodišnji Hellblade koji je prošao i više nego dobro.

U videu je takođe prikazano da Londonom, zaraženim Španskom groznicom, haraju razne vrste vampira. Prvi su Ekons, izgledaju kao ljudi i infiltrirani su u društvo, potom slede Vukoldi, primitivniji vampiri nalik zverima, a tu su i Skalsi, koji žive u mračnim područjima grada.

Igrači će imati prilike da dobro upoznaju svaku potencijalnu žrtvu i njene probleme, na osnovu čega mogu odlučiti da li da je poštede ili ne, tako da se moralna dilema o oduzimanju života može lično iskusiti. Podsećamo vas da se čitava igra može preći bez ijednog ubistva.

Obzirom da na ovom projektu rade pravi veterani, ne sumnjamo da nas očekuje fantastična igra sa odličnom atmosferom.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top