PlayStation 4

Shadow of the Colossus poseduje Photo mode za izradu fantastičnih fotografija

Shadow of the Colossus je još na prethodnim generacijama pružao prizore od kojih zastaje dah, a sada sa remasterom i iznova napravljenim teksturama i animacijama sve postaje još lepše.

Kako bi igrači mogli da podele tu divotu sa ostalima, razvojni studio, Bluepoint Games je u igru implementirao Photo mode, sa gomilom naprednih modova za fotografisanje. Na raspolaganju su alatke sa kojima rade i sami producenti i umetnici, tako da se na određenoj sceni može prilagođavati raspon senki, fokus, tonovi boja, kao i odabir željenog filtera.

Najbolje od svega je što filter možete ostaviti uključenim i tokom igranja što može dodatno izmeniti izgled igre.

Kamera se može još rotirati za 90 stepeni, što omogućava kreiranje slika koje mogu poslužiti kao pozadina na mobilnim uređajima.

Shadow of the Colossus izlazi 6. februara za Playstation 4, a ispod možete pogledati par fotografija izrađenih upravo pomoću Photo Mode dodatka.

  

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top