PC

The Humble Paradox Bundle – poslastica koju ljubitelji strategija ne propuštaju!

Najnoviji nedeljni popust na Humble Bundle je nešto što će zaista obradovati svakog pravog ljubitelja strateških igara, a posebno Paradox fanove, jer nam je stigao The Humble Paradox Bundle 2018.

U paketu za svega 80 eurocenti dobijate Cities in Motion 2Magicka 2Majesty 2 Collection, sjajan paket praktično besplatno, ali prava stvar dolazi u narednom paketu.

Po ceni od 5.89 eura, uz gore pobrojane igre dobijate i Crusader Kings II (sa The Old Gods DLC), Europa Universalis III CompleteHearts of Iron III Collection i na sve to i sjajni RPG Pillars of Eternity.

I na kraju, ako se odlučite da dodate još koji evro, za 9,80 evra pored sevga ovoga gore dobijate i Stellaris.

Sve ove sjajne igre po maloj ceni i još pride novac u dobrotvorne svrhe? Kada pogledamo da je redovna zbirna cena ovih igara oko 200 evra trenutno na Steamu, za stratege među vama mislimo da nema potrebe ni razmišljati o kupovini ovog Bundlea, koji moćete pronaći prateći ovaj link.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top