Mobile

Ubisoft predstavio ličnog gejming asistenta

Pored izdavanja i kreiranja hrpe igara, kompanija Ubisoft je zajednici predstavila i ličnog gejming asistenta, Sem, u cilju pružanja boljeg gejming iskustva.

Ovaj virtuelni asistent će uz pomoć postojećih informacija igrača na Ubisoftovom nalogu i na osnovu aktivnosti, davati zanimljive informacije, preporuke i savete.  Dostupna je i mogućnost razgovora kroz pitanja i odgovore, kao “da li je neka igra na popustu” ili “koji je asasin najbolji”.

Sem će automatski detektovati kada se pojavite onlajn i koju igru igrate, i pomno će pratiti i analizirati vaše performanse, kao i u kojim delovima ne prolazite baš najsjajnije, i upućivaće na korisne linkove koji bi trebalo pomoći u napredovanju i savladavanju određene oblasti.

Sem je potpuno besplatan, ali je trenutno dostupan samo u Kanadi na engleskom jeziku i to kao beta verzija, a u narednim mesecima će stići i na ostale teritorije.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top