PLAY! ; PLAY! Zine

We Happy Few odložen za leto, prikazan Story trejler

We Happy Few je igra koja je, kada je prvi put prikazana, ponela broje pozitivne reakcije i privukla veliku pažnju publike. Igrači su u igri videli potencijalno duhovnog naslednika Bioshock serijala.

Uvrnuta distopijska alternativna prošlost Londona, u kojoj su svi lažno veseli i konstantno na eksta… srećnim pilulama, deluje kao nešto što je izašlo direktno iz pera Džordža Orvela, i prirodno je da su mnogi ljubitelji distopijske fantastike okrenuli svoj pogled ka ovom naslovu.

Onda je stigao Early Access, koji je bio razlog za brojna razočarenja i kritiku, valjda zato što su mnogi igrači očekivali pre svega jedno narativno i imerzivno iskustvo sa velikim akcentom na priči, a umesto toga igra je zapravo predstavljala neku vrstu open world survival sandboxa, što je izazvalo lavinu kritike.

Poučeni ovom kritikom, kreatori igre su rešili da stvari ipak okrenu i fokusiraju na bogati narativ, jer su uvideli i sami da su, možda iskreno ni krivi ni dužni, “prevarili” publiku željnu ovakvih naslova da će igra biti to, a ne open world survival. Zbog toga su stigla i brojna odlaganja, a poslednje je ovo koje je najavljeno u snimku ispod, a to je da će igra izaći tek na leto ove godine, odnosno još jedno odlaganje od 6 meseci.

Ovo je možda i dobra stvar za igru, jer verujemo da njeni developeri iskreno žele da pruže kvalitetno iskustvo fanovima i da su shvatili na vreme da moraju da pomere pravac razvoja igre i igračima pruže ono što žele – singlplejer narativno iskustvo u distopijskom svetu.

Osim ovih novih informacija o razvoju igre, klip sadrži i kratki Story trejler, a možete ga pogledati ispod:

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!