Vesti

Xbox Live Gold – besplatne igre za februar

Prvi mesec u godini već privodimo kraju, i dok se mnogi pitaju gde je otišlo prethodnih 30 dana, kompanija Microsoft nam prikazuje koje naslove besplatno dobijaju pretplatnici Xbox Live Gold servisa za svoje Xbox One i Xbox 360 konzole.

  • Xbox One

Xbox One korisnici od 1-28- februara mogu besplatno preuzeti Shadow Warrior sa odličnom pričom i napetim oružanim okršajima, bilo da je reč o mačevima ili puškama. Druga igra u ponudi je Assassin’s Creed Chronicles: India, prelepa 2.5D avantura sa dobro poznatom tematikom, ona je dostupna od 16. februara do 15. marta.

  • Xbox 360

Za stariju generaciju konzola od 1. do 15. februara je dostupna fantastična akciona trkačina Split/Second, a od 16. u mesecu igrači mogu uživati u kultnom klasiku, kakav je Crazy Taxy.

Kako vam izgleda ponuda za februar, da li je bolja od januarske?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top