PlayStation 4

Zvanično najavljeno remastered izdanje za Assassin’s Creed Rogue

Ranije glasine kako je u pripremi remastered izdanje Assassin’s Creed Rogue za Playstation 4 i Xbox One je sada zvanično potvrdila i kompanija Ubisoft sa sve trejlerom.

Remaster nosi podršku za 4K rezoluciju za PS4 Pro u Xbox One X, kao i teksture visoke rezolucije, poboljšano renderovanje okoline, i potpuno nove vizuelne efekte za još bolji doživljaj.

Pored theničkih poboljšanja tu je i sadržaj, pošto sa osveženim izdanjem dolaze i sve ekspanzije sa bonus misijami i novim oružjem i odećom. A jedan jako lepi detalj je i odora glavnog protagoniste iz AC: Origins, Bayeka.

Italijanski sajtovi prodavnica na kojima se još u novembru pojavilo HD izdanje su datum izlaska promašili samo za par dana, pošto je zvanični datum izlaska zakazan za 20. mart.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top