PC

13 miliona PUBG igrača stradalo od tiganja

PlayerUnknown’s Battlegrounds je tokom svog boravka u Steam Early Accessu stekao 26 miliona igrača i oborio sve moguće rekorde vezane za broj igrača koji su se u jednom trenutku našli u igri.

Ogromna zajednica je motivisala developere, studio Bluehole, da izradi jedan veoma interesantan infografik koji prikaz prikazije aktivnost i provedeno vreme igrača sa sve zanimljivim poređenjima.

Tokom Early Access faze je sevirano 130,260,892 pilećih večera što je teoretski dovoljno da se čitava populacija države Island prehrani celih 359 dana. Svi igrači su ukupno u igri proveli 2,7 milijarde sati što kada se prevede u godine ispada 310,634 godina.

Ono što je deo popularnosti igre i uvek izmami osmeh na lice jeste kada se umesto oružja u borbu unesu tiganji, i to izgleda veoma često, pošto je ukupno 13 miliona njih stradalo od strane ovog kuhinjskog elementa.

PUBG ne planira da stane već konstantno napreduje i trenutno grabi ka 30 miliona prodatih kopija na Steamu, a na Xbox konzoli se takođe dobro prodaje. Trenutno su najveći problem čiteri, kojih je banovano više od milion samo u januaru, koji uništavaju igračko iskustvo ostalih igrača.

Kompletnu statistiku možete pogledati na tvitu ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top