PLAY! ; PLAY! Zine

Ash of Gods – mešavina RPG-a i kartične igre u stilu Banner Sage

Ako i vi sa nestrpljenjem očekujete finalno poglavlje Banner Sage(koje dolazi na leto), ovo su odlične vesti za vas pošto od studija AurumDust stiže mešavina RPG-a i kartične igre, Ash of Gods, sa vizuelnim stilom gotovo istim kao kod gore pomenute Banner Sage.

Lišavanje neprijatelja kao i sam sukob se odvija u turn-based fazonu, sa fokusom na taktičko razmišljanje. U igri šteta i ishod nanesen udarcem nije nasumice odrađen već je svaki potez smislen i nosi određenu dozu rizika i nagrade.

klik za veću sliku

Estetika je još jedna od pozitivnih odlika u Ash of God, pošto su sami kreatori na čelu sa proslavljenim piscem, Sergejom Malitskim, kreirali svet sa odličnim zapletom, mnoštvo detaljno odrađenih karaktera i jakim dijalogom. Jednako važan deo ove igre je i muzika na čijoj izradi rade umetnici koji iza sebe imaju Witcher serijal, Bulletstorm, Painkiller i mnoge druge.

Kako nam najnoviji trejler prikazuje stanovnike gradića zvanog Termium napadnute od strane drevnih pošasti, kojima se jedino mala grupa može suprotstaviti, ali na svom putu likovi će proći kroz razna iskušenja.

Svaka odluka donešena u igri ima veliki uticaj na odvijanje i sam završetak priče, dok AI protivnika konstantno napreduje i prilagođava se stilu igrača, tako da će uvek postojati zdrava doza izazova. Singplejer iskustvo nije jedini aspekt igre, pošto će biti dostupno i multiplejer igranje u PvP i PvE obliku.

Ash of Gods u martu dolazi na Steam.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!