PC

Besplatna pucačina, Gigantic, se gasi 31. jula

Free-to-play mešavina hero pucačine i MOBA igara, Gigantic, će zbog neuspeha da se probije na prezasićenom tržištu biti zauvek ugašena 31. jula.

Developeri su naveli kako su uživali u podršci fantastične zajednice i da je jako teška odluka da se Gigantic ugasi. “Gašenje Gigantica nije bila laka odluka. Igra je unikatno i uzbudljivo iskustvo koje je obradovalo mnoge igrače. Nažalost, to nije bio slučaj kod velikog broja igrača kao što smo očekivali”

Sa razvojem se već ranije stalo, pošto je igra poslednji mesečni apdejt dobila čak u novembru, a uskoro stiže i taj finalni paket sa sadržajem.

Gigantic je nastao u studiju Motiga, kojeg je još prošle godine ugasio izdavač Perfect World, tako da se može reći da je i očekivano.

Igra je pružala stvarno uzbudljivo iskustvo, o čemu najbolje govore prvi utisci:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top