Nintendo Switch

Blizzard ne planira da Hearthstone dovede na Switch

Koliko god želeli da je istina i koliko god to ličilo na logičan potez, Blizzard je ipak opovrgao glasine i stigla je zvanična izjava da se ne radi na popularnoj kartičnog igri, Hearthstone, za Nintendo Switch, niti postoje planovi za to.

Zvanična potvrda je došla od jednog od dizajnera igre, Dina Ajale, tokom PowerUp Gaming konferencije, koji je prosto odgovorio: “Nema planova da se Hearthstone prenese na Nintendo Switch”.

Hearthstone se pojavio 2014. godine za PC, Android i iOS i ubrzo je stekao veliku popularnost zbog free-to-play modela i prostog ali zaraznog dizajna, tako da sada beleži preko 70 miliona igrača. Moramo da ponovimo da nas ovakva odluka donekle čudi, zato što Switch predstavlja pravu konzolu za igranje Hearthstonea zbog svoje portabilnosti i performansi. Ko zna možda se čekaju prvi utisci u Nintendovog onlajn servisa.

Switch naravno ne ostaje bez sadržaja pošto gomila studija priprema nove ili portuje svoje stare igre na njega.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top