PC

Call of Duty WWII multiplejer besplatan za igranje tokom vikenda na Steamu

Ako još uvek nemate u planu kako ćete provesti predstojeći vikend, ne očajavajte, pošto je Sledgehammer Games omogućio da svako besplatno isproba multiplejer komponentu u Call of Duty: WWII.

Besplatni vikend je već počeo, i u njemu će, nažalost, moći da uživaju samo Steam korisnici sve do nedelje, 25. februara, u 22 časova po našem vremenu.

Multiplejer u CoD: WWII je za razliku od prethodnika boots-on-ground što znači da nema nikakvih akrobacija, dronova i exo odela sa autentičnim oružjem i lokacijama Drugog svetskog rata – baš ono što su fanovi želeli.

Pogledajte da li vaša mašina može da pokrene Call of Duty WWII.

Ako vam se igra svidi možete je kupiti po 35% nižoj ceni, odnosno za 39€, na Steam platformi a sav napredak i dostignuća koja ostvarite tokom besplatnog vikenda vam se prenose u punu verziju igre.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top