Domaća Scena

Deki Stanković u odabranom društvu legendi stiže u PES 2018!

Još jedan veliki Derby della Madonnina nam stiže ovog vikenda, kada će legendarni ljuti rivali Inter i Milan po 291. put ukrstiti koplja.

U to ime kompanija Konami u svoje legende unutar PES 2018, najnovije verzije popularne simulacije fudbala, ubacuje neke od velikih zvezda prethodnih generacija Intera i Milana.

Po čemu je ova vest za nas posebna? Po tome što se i proslavljeni srpski reprezentativac Dejan “Deki” Stanković nalazi u ovom odabranom društvu koje će biti dodato u PES 2018. On se nalazi zajedno sa takvim imenima kao što su Paolo Maldini i Rud Gulit iz Milana, te Havijer Zaneti, Frančesko Toldo i Valter Samjuel iz Intera.

Akcija sa ovim legendama će trajati samo određeno vreme u narednom periodu, tako da ne propustite da stavite Dekija i ostale u vašu kolekciju legendi!

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top