PC

Dr DisRespect oborio rekord gledanosti na Twitchu

Dr DisRespect, popularni H1Z1 i Playerunknown’s Battlegrounds strimer, juče je zvanično oborio rekord gledanosti na platformi Twitch kada je u pitanju pojedinac.

Njegov povratak strimovanju je juče u jednom trenutku gledalo nešto preko 389 000 ljudi, što je za oko 5 000 više od prethodnog rekorda koji je držao poznati LoL strimer Tyler1, koji je u januaru oborio rekord sa 383 000 gledalaca. Pre ove dvojice, rekord je držao trostruki LoL prvak sveta i legenda League of Legends scene, Faker, čije je prvo pojavljivanje na Twitchu posmatralo oko 245 000 posmatrača.

Danas je Dr DisRespectov strim izazvao pravu konfuziju, najpre je PC Gamer javio da je rekord oboren, zatim je Kotaku preneo kako se to ipak nije desilo, da bi na kraju Dotesport rekao da im je iz Twitcha direktno potvrđena ova brojka.

Naglašavamo da je ovo rekord kada je u pitanju strim jednog pojedinca, dok rekord istovremenog broja ljudi na jednom kanalu drži nedavno završeni CS:GO turnir ELEAGUE Major: Boston, koji je u jednom trenutku gledalo 1 130 000 ljudi.

Dr DisRespect je stekao popularnost po svom egocentričnom i nadmenom stavu koji je vrlo brzo postao popularni meme na internetu, a iza ovog pažljivo dizajniranog karaktera se krije Gaj Behm, bivši dizajner mapa za Call of Duty.

Sinoć su donacije na strimu “letele” na sve strane,  poput jedne od 5000 dolara ili druge od 1337 dolara.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top