PC

Dynasty Warriors 9 – sistemski zahtevi za PC objavljeni tek na izlasku

Igrači koji su očekivali Dynasty Warriors 9 na PC-u su do samog izlaska igre ostali uskraćeni sistemskih zahteva, koji kako se ispostavlja nisu toliko strašni, ali problema sa performansama ima.

Minimalni sistemski zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i5-2400 3.0GHz ili AMD FX-6350 3.9GHz
  • RAM: 6 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 660 ili Radeon R7 370
  • Prostor na disku:  50 GB prostora

Preporučeni sistemi zahtevi:

  • Procesor: Intel Core i7-3770 3.4 GHz ili AMD Ryzen 5 1400 3.5 GHz
  • RAM: 8 GB
  • Grafička kartica: GeForce GTX 1060 3GB ili Radeon RX 570 4GB
  • Prostor na disku: 50 GB prostora

Ali kao što smo gore napomenuli, ova igra, iza koje stoji Koei Tecmo, poseduje probleme u vidu neiskorišćavanja ponuđenih grafičkih resursa. Kako navode na portalu DSOGaming, najviše su pogođeni AMD korisnici, kod kojih novi “Ratnici Dinastije” na RX 580 rade na tričavih 30 sličica u sekundi, dok je kod Nvidijine GTX 980Ti stanje nešto bolje ali i dalje ispod očekivanog.

Dynasty Warriors 9 predstavlja veliki korak napred u istoriji serijala sa ogromnim otvorenim svetom, za čiji je prelezak potrebno sat i 40 minuta, dobrom grafikom i jakom pričom, nadamo se da će developeri ispraviti postojeće probleme, koje smo nažalost viđali i u njihovim prethodnim igrama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top