PC

Egress – Battle Royale igra sa “Souls-like” okršajima

Dok su PUBG i Fortnite: Battle Royale u veoma tesnoj borbi za najpopularniju igru Battle Royale žanra, mnogi developeri se takođe bore za deo istog kolača i u tu borbu unose i neke nove atribute.

Jedna takva igra je i Egress, developera Fazan(da, to im je pravo ime), koja u okršaje do poslednjeg preživelog donosi borbeni sistem nalik onom iz Dark Souls igara, sve zajedno sa RPG elementima.

Igra je smeštena u alternativnom univerzumu inspirisanom Lavkraftovim delima i Retrovawe pokretom. Mapa će predstavljati grad sa više nivoa, što znači da će se igrači susretati na ulicama, po kućama i kanalizaciji, dok će svaki karakter posedovati jedinstveni set sposobnosti i oružja, kao i mogućnost nadogradnje istih.

Egress možemo očekivati negde tokom ove godine za PC, Playstation 4 i Xbox One, a tu je i trejler koji prenosi delić atmosfere i prikazuje kakva nas mapa očekuje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top