PC

Ekspanzije za Far Cry 5 igrače vode na Mars i u Vijetnam, a tu je i Far Cry 3 Classic edicija

Peti deo Far Cry serijala nam stiže za manje od dva meseca, a kompanija Ubisoft nas već obaveštava da ne moramo brinuti o sadržaju nakon izlaska.

Za kupce sezonske propusnice ili zasebno obezbeđene su tri ekspanzije, prva igrače vodi u period Vijetnamskog rata, u drugoj će se odvijatu makljaža sa zombijima, a poslednji vodi na crvenu planetu u brobu protiv vanzemaljaca.

Kupcima sezonske propusnice stiže još jedna pogodnost, a to je Far Cry 3 Classic edicija(samo singlplejer) koja je kompatibilna i sa novim konzolama. Far Cry 3 Classic Edition će tokom leta postati dostupna i za zasebnu kupovinu.

Za razliku od DLC sadržaja, radnja u Far Cry 5 se odvija u Montani kojom vlada opasni religijski kult, za kojeg smo više detalja dobili u najnovijem trejleru. Igrači u borbu protiv kultista neće ići sami već će im pomagati ljudi spremni na pobunu i brojne životinje, među kojima su medved i puma.

Far Cry 5 izlazi 27. marta za PC(sistemski zahtevi su tu), Playstation 4 i Xbox One.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top
%d bloggers like this: