PC

Fallout 4 psi su znatno agrisevniji uz Pack Attack mod

Postapokaliptični krajolik u Fallout 4 sam po sebi skriva brojne opasnosti, ali modovi teže da već neprijateljsko okruženje načine još gorim i frustrirajućim po igrače.

Jedan od takvih modova je Pack Attack, koji ozloglašene Mongrel pse čini pametnijim tako da oni tačno znaju kada su ostali psi u blizini, što ih čini znatno agresivnijim kada znaju da je podrška u blizini, a u slučaju da su ostali pripadnici čopora udaljeni usamljeni pas će pobeći. Samim tim je ponašanje pripadnika čopora postalo manje predvidivo i znatno opasnije.

Mod zapravo predstavlja skriptu k0ja konstantno prati okruženje u kojem se pas nalazi, nivo pretnji i udaljenost od prijateljski nastrojenih pasa. Greslin, moder odgovoran za ovu kreaciju, za budućnost planira još kompleksnije ponašanje i više varijacija u napadima.

Pack Attack mod možete potpuno besplatno preuzeti sa sajta Nexus mods.

Pogledajte još: Mod koji Fallout 4 pretvara u horor igru

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top