PC

Fortnite: Battle Royale prešišao PUBG po broju igrača u jednom trenutku

Fortnite: Battle Royale je došao nekoliko meseci nakon što se PUBG pojavio i u veoma brzo je stekao veliku popularnost iz razloga što je bio besplatan i pružao je novinu u vidu mogućnosti izgradnje skloništa.

Popularnost je sa vremenom nastavila uzlaznu putanju i sada je PUBG skinut sa trona igara po najvećem broju igrača u jednom trenutku, koji je držao veoma kratko ali veoma ubedljivo. Kako Epic Games iznosi na Twitteru, Fortnite: Battle Royale je prethodnog vikenda nakon velikih problema sa stabilnošću servera zabeležio čak 3.4 miliona igrača u jednom trenutku.

Moramo priznati da ovaj rekord i nije donekle ravnopravan sa 3,2 miliona igrača u PUBG-u, pošto je Fortnite: BR free-to-play i dostupan je na svim platformama (PC, PS4, Xbox One), dok rekordna cifra rivala važi samo za PC platformu, mada se te nedavno pojavio i na Xbox One.

Obe igre i dalje prati sve veća popularnost, ali one takođe imaju crnih tačaka u vidu problema sa serverima i sve više varalica, tako da će biti interesantno pratiti njihovo rivalstvo, ili se u međuvremenu umeša i neka druga Battle Royale igra.

Najnovije vesti

Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Pere Velimirovića 32
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top