PC

H1Z1: Auto Royale – borba do poslednjeg automobila

H1Z1, igra koja je popularizovala battle royal kao žanr, posle tri godine od prvobitnog pojavljivanja napušta Early Access na Steamu, ali to gotovo da potpuno pada u senku zbog najnovijeg moda igranja, nazvanog Auto Royale.

Auto Royale je isti kao i Battle Royale samo što se igra isključivo sa i u automobilima. U svakom meču se na ogromnoj mapi sa sužavajućim krugom nalazi po 30 timova sa 4 igrača, jedan upravlja vozilom a ostala trojica se trude da eliminišu neprijatelje kako bi ostali poslednji automobil na bojištu. Dostupna su razna vozila, od onih prostih do vojnih vozila, tu su još i rampe za skakanje, mine, korozivni gas i još mnoge otkačene stvari. Auto Royale je trenutno u dostupan u beta fazi.

Sa izlaskom iz Early Accessa ozvaničen je i početak prve sezone sa novim sistemom bodovanja i mnoštvom nagrada za napredovanje kroz kompletiranje raznovrsnih objektiva.

Iz Daybreak Game kompanije poručuju da ne prestaju sa radom već za naredni period planiraju poboljšanja u performansama kao i dolazak Z1 Remastered.

Nadamo se da će izlazak iz Early Accessa i Auto Royale mod povratiti stare i privući nove igrače, pošto je trenutna baza igrača opala za neverovatnih 90%.

H1Z1 je dostupan na Steamu za 20€.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top